Gjyla Çeliku pyet Artan Grubin: Pse e shfrytëzove popullin për përfitim personal?!

Shpërndaje

Profesoresha Gjyla Çeliku i drejtohet deputetit të BDI-së me 10 pyetje: 1.Artan Grubi ti i shtine shokët me hëngër dajak n’kala për t’përfitu ti n’politikë, pse shfrytëzove popullin për përfitim personal? 2. Ku ishe ti kur Ziadini luftonte me jetë n’parlament? 3. Pse ti dhe shokët e tu i shihni si armiq oponentët shqiptarë dhe jo ata që na diskriminojnë? 4. Pse mendon që populli të do kur ti gëzohesh që shqiptarët nuk regjistrohen në Maqedoninë e Veriut, apo trembesh që do dalim mbi 40%? 5. A e di ti që politika t’ka humbur ndjenjën e të qenurit njeri dhe gjakun tënd prej shqiptari, po t’i kishe këto s’do flisje me këtë mënyrë për vëllaun tënd shqiptar?! 6. A ke harruar që ti përfaqëson popullin dhe populli të votoi, por populli mund të të largojë nga “karrigia me pambuk” me protesta mllefi?! 7. A e di ti që “dajaku” i thënë nga ti dhe “çoteku” I thënë nga Nevzat Bejta në Rtv21 simbolizon ndjenjën e kënaqësisë me nënçmim. Nuk ju ka votuar populli që ju të kënaqeni me dajak dhe çotek ndaj shqiptarëve, qofshin edhe shqiptarët më të këqinjë?! 8. Artan Grubi çka të fascinon në politikë? 9. Artan Grubi si e sheh ti politikën? Si biznes apo pushtet, sepse nëse kombinohen të dyja aty s’ka prosperitet?! 10. Artan Grubi nuk je më në diktaturë dhe ne nuk varemi nga ti që t’na ndalosh postimet ashtu siç intervenoje te mediat, ndaj të pyes deri kur do rrish në politikë por ama edhe të porosis nga populli që më mirë të ikish sepse akoma më shumē shkreton se sa rregullon?!