Këto janë dën*imet nëse ndaleni në urën e autostradës Arbën Xhaferi

Shpërndaje

Mësohet se dën*imi për ndalim tek ura në mes të Kaçanikut dhe Hanit të Elezit varion deri në 60 euro.

Përpos gjobës me para, për ndalimin e automjetit mund të merret edhe leja.

Vlen të theksohet se kjo autostradë, e cila u lëshua për qarkullim me 29 maj, është më e freknetuar nga qytetarët e Republikës.

Ky është dën*imi që ka siguruar një qytetar.