Merkelit i dridhej trupi gjatë takimit me Zelenskiyin, jep shpjegime për gjendjen e saj shëndetësore

Shpërndaje

Kancelarja e Gjermanisë Angela Merkel dukej sikur nuk ishte mirë dhe dridhej kur priste në Berlin sot për presidentin e Ukrainës Volodimir Zelenski.Merkel qëndroi pranë Zelenski në diell, ndërsa grupi ushtarak luajti himnet e Gjermanisë dhe Ukrainës kur ajo filloi të dridhej.Megjithatë, sipas AP-së, pas injektimit të himnit, Merkel punoi më mirë dhe më pas shpejt kaloi përmes tepihut të kuq me Zelenski dhe hyri në ndërtesën ku gjendet zyra e saj.

Para se të bashkohej, ajo ndaloi për të përshëndetur grupin ushtarak.Kancelarja tha në konferencën për shtyp se ishte mirë.“Që atëherë, kam pirë të paktën tri gota ujë dhe tani jam shumë mirë”, tha Merkel.

Ajo, një orë pas takimit me Zelenski, tha në një konferencë të përbashkët për shtyp se ata diskutuan çështjet bilaterale dhe procesin e paqes në Minsk.Kancelarja mbush 65-vjeç muajin e ardhshëm dhe nuk dihet se ka probleme shëndetësore./kp

VIDEO