Moment emocionues: 16 vjeçari nga Dejni ulet për herë të parë dhe shpërthen në lot në krahët e nënës!

Shpërndaje

Ky moment që të rrëmben të tërin emocionalisht e më shumë se kaq një histori në vete dhimbje e gëzimi tani. Kjo foto që ka ndalur kohën në çast duke ruajtur kujtimin e gëzueshëm e shumë të emocionuar të djaloshit Albert Krasniqi nga fshati Dejnë.I gëzuar nga mrekullia në trupin e tij që i ka dhuruar Zoti me ndihmën e mjekëve në Turqi, ky ishte çasti për herë të parë në jetën e tij që Alberti të ulet në këtë pozit të trupit në moshën 16 vjeçare.

Nga gëzimi nuk arrin të përmbahet Alberti dhe nëna duke u hudhur në krahët e njëri tjetrit për këtë sukses nga operimi.Marrë parasysh jetën e rënduar që nga fëmijëria e hershme e Albertit, thuajse ishte e paimagjinueshëm të besonim në këtë sukses përkundër dëshirës dhe shpreses që asnjëherë Alberti nuk u lëkund duke u kërkuar më vite të tëra familjës për t’a dërguar për shërim jashtë vendit por kushtet socio-ekonomike nuk ishin të dërgonin.