“Mora fjalë” e Shkurte Fejzës vjen në një version ndryshe

Shpërndaje

Kënga e famshme “Mora fjalë” e kënduar vite më parë nga Shkurte Fejza, tani ka një version tjetër.

Artistët Pim Isufi dhe Endrit Rexhepi kanë sjellë së fundmi këngën e famshme me motive patriotike, në një version ndryshe.

Ky ripërpunim është bërë në studion “Duo Bass Records”.