Edhe komandat Qufa ia thotë nja dy ‘llafe’ Grubit për trimërinë

Shpërndaje

Edhe Komandant Qufa ka komentuar ngjarjet e sodit ku Artan Grubi, of.endoi Ziadin Selen duke i thene se ai ku kishte qene ne luften e 2001 dhe se dhe kishte ikur me 27 prill dhe e kishin rrahur huliganet maqedonas.

Ja cka shkruan komandant Qufa: Trimëria e burrëria me mundin e sakrificën e tjetër kujt është e leht,para se të flasësh për atë se kusha ku ka qen në 2001 dhe çfar kontributi ka dhëne,duhet ta pyesish vehten se ku ke qen e çka ke bërë ne atë kohë për atë ka.uz e për atë amblem të shejtë Kombëtare,e jo të keqpërdorësh për qëllimet përsonale djersën e djemve më të mirë të kësaj toke. KRENAR ME UÇK dhe luftëtarët që e ruajnë amblemën e shejntë me fanatizëm.