Nxehet Serbi: Moderatori provokon serbin me Shqiponjë, ky ishte reagimi i tijë !

Shpërndaje

Moderatori Sadri Imeri në tu futur në emision një qytetarë serb me emrin Vicic Icili hyri që ta lus ministrin e Tregtisë dhe Industris Endrit Shalen. Moderatori bëri një gjest që serbit nuk i pëlqej fare dhe filloi të nxehet me moderatorin. Sadri imeri për ta provokuar serbin i beri Shqiponjen. Kështu reagoi serbi pas provokimit nga moderatori Sadri Imeri.

Shikojeni videon më poshtë: