Për një maskë policia rra.hë qytetarin në qendër të Prishtinës në sy të fëmijëve

Shpërndaje

Në Ligjin për luf*timin e sëmundjeve ngjitëse dhe pandemive janë të qarta kompetencat dhe mandatet ligjore, duke përfshirë edhe ndësh*kimet për personat që nuk i përfillin masat e nxjerra.

Në video shihet se burri rra*het në prani të fëmijëve dhe të një gruaje.