Burri i merr jetën ish-bashkëshortes në Zvicër, që të dy nga Maqedonia e Veriut (Foto)

Shpërndaje

Pasditen e së hënës, Policia Kantonale e Cyrihut gjeti një grua të v d e k u r në një banesë në Dietikon të Zvicrës (26.8.2019). Ajo ishte v i k t i m ë e një v r a s j e j e. Autori i d y sh u a r është a rr e s t u a r.

Menjëherë pas orës 16:30, qendra operative e Policisë Kantonale në Cyrih pranoi një informatë se në një banesë të një godine gjendet një k u f o m ë. Forcat e policisë dhe shërbimet e emergjencës, të cilat ishin nisur menjëherë për në vendbanimin e caktuar, në banesë gjetën një grua 34-vjeçare të pajetë. 37-vjeçari i dyshuar është a rr e s t u a r gjatë një kërkimi të filluar menjëherë në Kantonin e St. Gallenit nga Policia Kantonale e këtij kantoni, shkruajnë mediat zvicerane, përcjell Shtegu.com.

Ai (Ilir B.) dhe v i k t i m a (Luiza.B) kanë qenë një çift i ndarë përkohësisht, nga Maqedonia e Veriut. I a k u z u a ri ishte i njohur për policinë pasi a k u z o h e j se në shkurt 2018, kishte ushtruar dh u n ë në familje dhe e kishte k ë r c ë n u a r bashkëshorten e vet 34-vjeçare. Burri nga MV ishte a rr e s t u a r dhe dërguar në p r o k u r o r i publike, ku i ishte sh q i p t u a r masa e ndalimit për kontakt dhe ndalim i lëvizjes në afërsi.