Prokurorja Fetai zbulon: Ka mijëra inçizime, mesazhe dhe transkripte për “Mon*strën”

Shpërndaje

Prokurorja special publik Fatime Fetai, sonte në 1TV deklaroi se ka shumë regjistrime dhe mesazhe rreth rastit “Mon*stra” por megjithëse sipas saj shumë prej tyre nuk janë thelbësore por që ka vendosur t’i paraqesë ato si dëshmi.

“Ka mijëra inçizime, mesazhe dhe transkripte që me siguri do të sugjerohen si dëshmi. Unë mendoj se shumë nga ato inçizme dhe mesazhe nuk do të ndikojnë në thelb, por edhe atë që personalisht e konsideroj nuk është shumë e rëndësishme, unë do të propozoj si provë se nuk ka dyshime se ne po fshehim diçka. Mund të garantoj se do të ketë një kualifikim të përshtatshëm ligjor për çdo person që është i përfshirë në atë ngjarje. Megjithatë, kjo nuk është një çështje e thjeshtë, i bëj thirrje të gjithë atyre që duan të ndajnë informacione, të mos luajnë me ndjenjat e familjeve të viktimave, por të vijnë në prokurori ose në gjykatë. Dhe mbledhja e pëlqimeve (like-ve) për këtë temë është ç’njerëzore”, sqaron prokurorja Fetai duke shtuar se asnjëherë nuk do të heq dorë derisa ta zgjidh këtë rast.

Debati eshte ne gjuhen maqedone: