Rinia e Lëvizjes BESA: “Fshesa” e Zaevit, riciklim i kuadrove të dështuara

Shpërndaje

Ne të rinjtë e Lëvizjes Besa jemi mbledhur sot këtu para kësaj Qeverie për të përkujtuar kryeministrin e vendit Zoran Zaev se qeveria që ai udhëheq po bëhet shkak i largimit të rinisë jashtë vendit. Politikat e gabuara dhe shuarrja e shpresës të qytetarëve po dëshmohen për çdo ditë. Të gjithë pritën se kryeministri u vetdijsua nga rezultati i rrethit të parë të zgjedhjeve presidenciale dhe përmes paralajmërimit për të ashtuquajturën “fshesën” e famshme, gjithë menduan se me të vërtet do fillojnë ndryshimet dhe reformat. Mirëpo për fat të keq, pas këtij rekonstuimi kozmetik, ku po bëhet reciklimi i kuadrove të dështuara, duke i shpërblyer me poste ministrash ata politikanë që dështuan plotësisht në dikasteret e tyre, përfundimisht vërtetohet për të satën herë se kjo qeveri duhet sa më shpejt të bjerë dhe të mos marrë në qafë qytetarët e Maqedonisë së Veriut. z.Kryemnistër, pasi që ju nuk arritët të përdorin “fshesën” që ju vet e paralajmëruar, ne po ju sjellim këtu para qeverisë bishtin e fshesës që ju ta keni si kujtim dhe në seancat qeveritare së paku tja jepni në përdorim ministrave që nuk i dëgjohet zëri dhe që nuk dinë se për çka janë në kabinetin tuaj. Poashtu z.Kryeministër mos harroni që bishtin e fshesës të ndani në mënyrë proporcionale me partnerët tuaj të koalicionit të cilët do mendojnë se i jepni ndonjë dhuratë të çmuar pasi që nuk arritët ti pastroni me “fshesën” që vetë paralajmëruat