Rinia e Likovës jep shembull, pastron shtratin e lumit në prag të Bajramit (Foto)

Shpërndaje

Rinia e Likovës me vetëdëshirë pastrojnë shtratin e lumit të Likovës para festës së BAJRAMIT TË FITRIT. E falënderojmë vendasin tonë Z.Mevlud Sherifi i cili kur e pa rininë në këtë aktivitet u intuazmua tepër, dhe që të gjithë i ftoi sonte në iftar, Allahu i dhasht bereqet dhe gjitha të mirat e kêsaj dhe asaj bote, ashtu edhe rinisë tua plotson dëshirat në jetën e tyre. Flm RINI (Hfz. Bajram Ajeti)