Sërish vërshohet Poroji, ku janë premtimet e Zaevit dhe Teutës?! (Video)

Shpërndaje

Vërshimet kanë dëmtuar dhe shkatërruar urën e fshatit në Poroj.

Lumi i Porojit rrezikon të dalë nga shtrati.

Vërshimet e mëdha te cilat po ndodhin nga moti i keq në rajonin e Tetovës po shkakton dëme, ku një ndër to edhe lumi i Porojit rrezikon të dalë nga shtrati nga reshjet e rrëmbyeshme te shiut.

Një rikujtim Zaevit dhe Teutës, kurrë do të rregullohet shtrati i lumit në Poroj, premtimet e juaja janë gati çdo vit, por realizimi nuk po duket me vite të tëra?!

Më poshtë ju sjellim premtimet e Zaevit dhe Teutës:

Një vit nga përmbytjet në Poroj të Tetovës, Zaevi asnjë premtim nuk u mbajti