Ministrat e kabinetit të Zaevit gati për…! (Foto)

Shpërndaje

Zëvendës-kryeministri, Bujar Osmani nga poligoni i armatës në “Krivolak” ka publikuar disa fotografi në facebook nga stërvitja “Goditje e vendosur”.

Përveç Bujar Osmanit, nga qeveria marrin pjesë edhe Dragan Tevdevski, Radmilla Shekerinska, Lupce Nikollovski, Oliver Spasevski si dhe kryeministri Zoran Zaev.

Në ditën për mysafirë të lartë janë prezent edhe presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, ministrja në Qeveri, ud. ambasadorja e SHBA-së Mikaela Shvajcer-Bllum, përfaqësues të lartë ushtarakë dhe civilë të forcave të armatosura dhe ministrja e Mbrojtjes e SHBA-së, e Bullgarisë, e Shqipërisë, e Greqisë dhe NATO, si dhe ambasadorë dhe ataeshe ushtarake të akredituar në vend.