Shefi i grupit “Qoseto” dërgohet në Idrizovë: Druan përballjen me Grupin e Kumanovës

Shpërndaje

Lideri i organizatës “Qoseto”, Goran Angelov që u arre*stua dhe po vuan bur*g për ngjarjet e 27 prillit nga bur*gu i Shutkës është transferuar në bur*gun e Idrizovës.

Ai këtë e ka alarmuar përmes portaleve maqedonase, duke shkruar se ndaj tij po përgatitet kurth duke e dërguar aty ku janë pjesëtarët e Grupit të Kumanovës. “Dikush po më përgatit kurth më transferuan në bur*gun ku janë Grupi Kumanovës, siç i quan ai terr*oristë”, ka shkruar Angelov.

Ai është dënuar me 12 vite burg për ngjarjen e 27 prillit të vitit 2017 në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut bashkë me grupin tjetër që ushtruan dhu*në.