Të hënën seancë e jashtëzakonshme për situatën në Luginën e Preshevës

Shpërndaje

Kuvendi i Kosovës ka konfirmuar se të hënën do të mbahet një seancë e jashtëzakonshme për situatën e shqiptarëve në Preshevë, Medvegjë e Bujanoc. Seanca do të mbahet më 1 korrik nga ora 11:00.

Rendi i ditës është, “situata aktuale e shqiptarëve në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë – angazhimi i institucioneve të Republikës së Kosovës për të drejtat dhe vështirësitë e tyre”.