Veteranët kroatë vijnë të falënderojn shqiptarët: Kroatët dhe shqiptarët janë vëllezër

Shpërndaje

Në Prizren sot ishin për vizitë disa mysafirë nga Kroacia.

Ata shkuan atje për të falënderuar shqiptarët për ndihmën e dhënë gjatë luftës së viteve 90-ta./klankosova.tv