Aliu: Po ndodh kthesë dramtatike!

Shpërndaje

Në vitin 2002, në acarin më të ftohtë prej -17 gradë celzius, shqiptarët në Shkup me emocionet më fisnike mbronin prezencën e njeriut me foton me libër në dorë Ali AHMETIT. Po ndodh KTHESË DRAMATIKE – po ashtu shqiptarët sot në Shkup më 2019-tën në +4o gradë celzius,të frustruar skajshmërisht nga mashtrimet dhe krimet e vazhdueshme,të trishtuar thërasin IK Ali Ahmeti me krejt ,,stërvinat,, e Bdi-së.

Është DEKONSPIRUAR me prova se çfarë në fakt qëndron në koshiencën politike të pjestarëve të ,,KLANIT,, të Bashkimit Demokratik për Integrim. Madje ndërhyrja subverzive e argatëve partiak për të penguar protestën e qetë dhe demokratike, pas pak ditësh do të iritojë akoma më shumë ithtarët e synimit për të shuar ,,KLANIN,, e formatit të tillë, për të mos u përsëritur kurë më nga partitë tjera shqiptare.

Thuhet se -si ka shkuar prap ka me shku-, por ndaj mendimin se punët më NUK do të mund të vajtin ashtu siç do ti konstruojnë apo sajojnë ,,menaxhmenti mafioz i klanit partiak,, !
(q/a)