El Cheka porosi Zaevit, pas deklaratës për arr*estimin e tij

Shpërndaje

“Ndëgjova se Zoran Zaevi do të kërkoj nga SHBA-të arr*estimin tim se po i nguci me pislliqet dhe kr*imet e tyre të bëra, këta të fortët e shtetit të cilët jan kok e këmb të kri*minalizuar, sigurohu Zajçe kur të thirrish Trumpin të jet ai, e mos t’ju dalin përsëri ata komikët rus. Kjo është porosia e Sheqerim Ahmetit – El Chekës e shkruar në facebook, pasi që mbrëmë kryeministri Zoran Zaev në Klan Maqedoni ka thënë se do të kërkohet arr*estimi i tij.

Zaevi u arsyetua se përgjimet e tij nuk ishin të ngjajshme me ato që po i publikon El Cheka për krerët e BDI-së.