Foto Eksluzive: Boki 13 dhe ish prokurorja Katica Janeva

Shpërndaje

Fotot ekskluzive kanë arritur në redaksinë LIDER ku shihet një drekë e ekipit të PSP-së të udhëhequr nga Katica Janeva dhe më tani i dyshuari për reket Bojan Jovanovski i njohur si Boki 13.

Janeva është ulur në të djathtë të Jovanovskit, kurse nga ana e majtë është djali i saj Lazar Janev, i cili është i punësuar në televizionin e Jovanovskit. Prokurorët e tjerë të PSP-ës janë gjithashtu të pranishëm në tryezë./albazone.mk/