Gjyla Çeliku thumbon Teuta Arifin, a nuk erdhi koha të ikësh?

Shpërndaje

Profesoresha Gjyla Çeliku ka 10 pyetje për Teuta Arifin

1. Teuta Arifi si ndjehesh ti tash kur femrat që të kanë shikuar si shpëtimtare, shpresë dhe femër, ti i ke quajtur “trëndafila” për t’u marrë erë burrat me pushtet?

2. Si ndjehesh ti kur si femër ke anashkaluar femrën shqiptare intelektuale dhe ke favorizuar motrat e tua, njërën drejtoreshë shkolle, tjetrën prorektore dhe këshilltare të presidentit dhe vetë kryetare komune por gjithashtu me përvojë në çdo post të mundshëm gjatë përvojës tënde në politikë, a vetëm ju qenkeni femra postesh në Maqedoni?

3. Teuta Arifi të drejtohem si femër, pse çdoherë e ke penguar avansimin e femrës në partinë tënde, këtë pyetje ta drejtoj nga ankesat e femrave në partinë tënde?

4. A ndjehesh më e fuqishme kur e pengon tjetrën?

5. Pse nuk i realizove premtimet e thëna, m’kujtohet që në një prononcim tëndin u betove që do t’i realizosh “si zonjë”, kështu e promovon ti zonjën shqiptare?

6. Teuta Arifi t’kujtohet kur t’kam kritikuar për herë të parë për fushatën tënde me “bratot Lube”, pse e ftove “vëllaun Lube” aty? Asnjëherë s’e kuptuam rëndësinë e prezencës së tij aty?!

7. A e rregullove çështjen e ujit të pijshëm në Tetovë apo ende i njejti problem në këto ditë të nxehta?

8. Deponitë a u rregulluan?

9. Çka bëre të mirë për Tetovën Shqiptare?

10. A nuk është koha që t’i thuash “tung” politikës sepse u bëre e tepërt me fjalë shumë dhe vepra pak?!