Grubi: Sistemi i komprometuar që nga fillimi i “bombave”

Shpërndaje

Deputeti i BDI-së Artan Grubi në lidhje me skandalin e shpërthyer këto dy ditët e fundit në PSP, tha se sistemi është i kompromentuar që nga fillimi i 2015-ës kur filluan të shpërthenin edhe “bombat”.

“Sidoqoftë, mendoj se sistemi është i komprometuar që nga fillimi, kur u publikuan bisedat e përgjuara në vitin 2015, dhe deri më sot, dhe unë mendoj se ky kompromitim i këtij sistemi nuk arriti të gjejë përgjigje nga institucionet, veçanërisht prokuroria që duhej të vepronte më rigorozisht, në mënyrë më të drejtpërdrejtë, më efikase për të kthyer të gjithë sistemin në normalitet- tha Artan Grubi, BDI.