Këto janë çmimet e reja të benzinës dhe naftës

Shpërndaje

Komisioni rregullator për Energjetikë sot duhet të sjell vendim për çmimet e reja të derivateve, të cilat do të vazhdojnë nga mesnata.

Në ndryshimin e që është publikuar sot derivatet u liruan për 1 denarë.

Çmimi I ri I benzinës EUROSUPER BS-95 do të kushtojë 69,50 për litër, derisa EUROSUPER BS-98 do të kushtojë 71,50 denarë për liter.

Eurodizeli nga 62 denarë do të lirohet për një denarë dhe do të kushtojë 61 denarë, ndërsa vaji ekstra I lehtë për amvisëri do të kushtojë 50,50 denarë.