Mickoski: Katica Janeva më kushtëzonte që debllokojë pasurinë e VMRO-së

Shpërndaje

Kreu i VMRO-së Hristijan Mickoski sonte në Manastir ka thënë se Katica Janeva e ka kushtëzuar që të ngrijë pasurinë e partisë së tij, transmeton Zhurnal.mk

“Unë publikisht e kam thirur prokurorin publike që të dëshmoj sepse isha lëndë e kërcënimit nga ana e Katica Janevës kur ajo kërkonte nga unë që të përkrah Ligjin për prokurorinë publike a me qëllim që të zhbllokojë pasurinë e partisë pasiqë të njejtën e kishte ngrirë, ndërsa gjykata dhe prokuroria nën ndikim të LSDM e kishte vërtetuar këtë kërkesë”, ka thënë kështu Mickoski para VMRO-së në Manastir.