Mjekja amerikane bie në “sexhde” dhe zbulon ilaçin për këtë problem (Video)

Shpërndaje

Kur ke marramendje, ngjet që të humbni ndjenjën e ekuilibrit, por simptoma të tjera janë dhe të vjellat, lëvizjet anormale të syrit, humbja e dëgjimit etj.

Specialistja Carol Foster ka sjellë një ide për të trajtuar marramendjen në shtëpi, e cila ka rezultuar në sukses. Kësisoj, Foster ka vendosur ta demonstrojë atë përmes një videoje, të publikuar më pas në platformën ‘Youtube’.

Lëvizja që ajo ka zbuluar se trajton marramendjen është e ngjashme me rënien në sexhde gjatë namazit, praktikë religjioze myslimane.

Filloni duke qëndruar me kokë poshtë dhe shikoni tavanin. Ndërkohë që qëndroni në këtë pozicion, ktheni fytyrën drejt bërrylit tuaj të majtë.

Kur ke trullosje ngri kokën në nivelin e shpinës ose ndryshoni shpejt pozicionin tuaj dhe uluni.

Ndiqeni videon e saj për të kuptuar më shumë.

VIDEO