Mustafa dhe Zeka kapen tek gratë e njëri-tjetrit, akuza për punësime e përfitime financiare (Video)

Shpërndaje

Sonte po zhvillohet një debat i ashpër mes deputetit Milaim Zeka dhe ish-kryeshefit të PTK’së, Agron Mustafës në ‘Debat Plus’, raporton Periskopi.

Përderisa eskaluan në akuza ndaj njëri-tjetrit, ata përmendën edhe punësimet e grave të tyre.

Zeka i tha Mustafës se gruaja e tij ishte e punësuar gjatë kohës sa ai ishte kryeshef në PTK.

‘Zeka: Gruaja juaj ka qenë e punësuar në PTK në kohën tuaj. Në burime njerëzore.

‘’A ka ndikuar gruaja në rekrutimin tim’’, ia ktheu Mustafa.

Ky i fundit pastaj tha se edhe gruaja e Milaim Zekës merr financa nga RTK’ja në krah të emisionit të Milaim Zekës, ‘Pa Rrotlla’.

‘’Gruaja juaj me biznesin e vetë merr pare nga RTK. Milaimi po do me ikë dhe me i mohu faktet.