Profesori Selmani: PSP nuk arriti ta godasë krimin sepse kjo e fundit ishte më i madh se vetë prokuroria

Shpërndaje

Duke folur për rastet e fundit në PSP, njohësi i çështjeve juridike, Bashkim Selmani thekson se kjo gjendje edhe është pritur që të vijë në një formë apo tjetër sepse siç thekson PSP nuk arriti që ta godasë krimin sepse ky i fundit ishte më i madhë se vetë prokuroria.

Megjithatë nga e gjithë kjo situatë e krijuar, Selmani nxjerrë disa porosi.

“E para, ajo që nuk mundi ta mbron as vetveten e jo që ta godas krimin e organizuar. E dyta është se çdo prokurorë në Maqedoni nuk është i sigurt për ta luftuar krimin . Pjesa e tretë, poashtu është edhe një destabilizim psikologjik edhe tek qytetarët për arsye se me humbjen e saj kemi humbur gjithë ne dhe kjo shkon gjithë në aspektin e keqbërësve. Sido që të jetë është rast që duhet të ndriçohet”, thotë Selmani.