Shyqyr që nuk na e prekën Fatimen…

Shpërndaje

Mungoi që vetëm edhe Fatimen të na e prekin dhe do të vdisnim të gjithë toptan!

Tashmë do t’u realizohet ëndrra VMRO-DPMNE-së dhe mafisë, PSP do të vdesë në mënyrë të turpshme bashkë me lëndët që i ka.

Ose së paku ky është plani, por besoj që në fund megjithatë ky gjenialitet i Kamçevit do të dështojë dhe nuk do të ketë sukses deri në fund.

***

Fragment nga kolumna e Sasho Ivanovskit. Kolumnën e plotë mund ta lexoni në këtë

http://maktel.mk/News.aspx?id=121628&fbclid=IwAR1y2bbPjIFs3ZQV0xvFHgH8AnukZ3kwLz1M9G_nso2cR-MSzvsZUltE6SQ