Ziadin Sela: Artan Grubi është burrec, deshti zoti që nuk isha aty! (Video)

Shpërndaje

Kryetari i ASH-së, Ziadin Sela në intervistën për Alsat-M ka komentuar edhe fjalimin e deputetit të BDI-së, Artan Grubi, i cili ishte me akuza.
“Deshti zoti që ai sjelljen e tij kështu e ka si burrecë. Deshti zoti që nuk kam qenë. Në momentin që ka fol kam kaluar Kërçovën për në Strugë. Mendoj se nuk ja vlen të komentohet sjellja e një njeriu që gjithë opinioni e di. Kur është angazhuar në politikë, Ali Ahmeti dhe Musa Xhaferi masën sja kanë marrë nga koka, por ja kishin marrë tjetërkund”, theksoi Ziadin Sela.