Hisen Xhemaili nga BDI-ja, Ministër për Investime të Huaja

Shpërndaje

Zyrtarisht Hisen Xhemaili, do të jetë Ministër për Investime të Huaja, nga radhët e BDI-së. Xhemaili deri më tani nuk ka qenë i angazhuar në asnjë funksion, por ka qenë bashkpuntor i afërt dhe u ngishtë i kreut të BDI-së, Ali Ahmtit.

Hisen Xhemaili, ka qenë këshilltar në komunën e Tetovës dhe deputet nga radhët e BDI-së.