“Reket”, Hahn: Lufta kundër korrupsionit të vazhdojë

Shpërndaje

Pas publikimit të bisedave të incizuara lidhur me rastin “Reket” mbrëmë në Tuiter u prononcua eurokomisari për zgjerim dhe politikë fqinjësore Johanes Han, i cili porositi se lufta kundër korrupsionit në nivel të lartë duhet të vazhdojë.

“#Maqedonia e Veriut: Lufta kundër korrupsionit në nivel të lartë duhet të vazhdojë pa ndërprerë. Sa i përket zbulimeve më të reja, është me rëndësi të vërtetohet përgjegjësia juridike për të gjitha veprat penale, duke përfshirë edhe ato që dalin nga dhe disa përgjime ilegale”, thekson Han në publikim.