Feta Alimi: “Urime festën e Kurban Bajramit”, durimi çelsi i fitores

Shpërndaje

Urime festën e kurban bajramit shëndet dhe begati në familjet tuaja.
Bajrami i tretë largë familjes, miqvë dhe më të dashurve të mi padrejtësisht, shumë shpejtë dashtë Zoti do jemi bashkë me të fortë.
Durimi çelsi i fitores.
Ju përshëndes gjithve.
#FA