“Reket”, Kamçev ka përmendur Shekerinskën, Dimitrovin, Frosinën, burrin e Frosinës dhe Zoran Zaevin

Shpërndaje

“Nga shtatori 2018 deri diku më 10 Prill 2019, unë jam shantazhuar vazhdimisht nga një grup njerëzish që kanë kërkuar një shumë të madhe parash nga unë, “tha Orce Kamchev në një prononcim për prokuroren Vilma Ruskoska më 2 maj të këtij viti.

Raketi filloi pasi Bojanov Jovanovski, i njohur si Boki 13, kërkoi një takim me biznesmenin Orce Kamçev ku Boki i ofroi një Qendër Tregtare. Sipas Boki 13, ishte një lloj “Fashion Mall”, siç është shprehur Kamçev prpjekti i Boki 13 nuk ka qenë serioz dhe ai menjëherë e ka refuzuar.

Ja gjithë dëshmia e Kamçevit para prokurores Vilma Ruskosa

Kliko KËTU

Lajmi