Vip mbetet pa Digitalb, ankohen abonentët, kërkojnë kthimin e parave

Shpërndaje

Më shumë se 10 ditë qytetarët e të cilët janë shfrytëzues të shërbimeve Blizoo, One dhe Vip nuk mund të ndjekin kanalet e Digitalb përshkak se VIP ka ndërprer kontratën me këta të fundit. Një numër i madh i qytetarëve jane ankuar në ekspoziturat e VIP se për shërbimin paguajnë dhe të njejtin nuk e shfrytëzojnë. Nga VIP ende nuk u është mundësuar që tu hiqet nga pageasa mujore edhe pse pjesa më e shrytëzuesve janë joshur me ofertën e DIGITALB.