Zaev: Hetimi duhet t’i zbulojë të gjitha detajet dhe secili të përgjigjet për veprimet e tij

Shpërndaje

Kryeministri Zoran Zaev pasdite përmes Fejsbukut porositi se duhet të zbardhen rastet, për të cilat zhvillohet hetim dhe secili të përgjigjet për atë që e ka bërë.

“Hetimi duhet t’i zbulojë të gjitha detajet. Secili të përgjigjet për veprimet e tij. Qytetarët merituan drejtësi”, shkroi Zaev në profilin e tij në Fejsbuk pas publikimit të xhirimeve në gazetën italiane “La Verita”, në të cilat janë shfaqur dhe dëgjohen biseda të personave të dyshuar ose të akuzuar në lëndën “Reket” dhe “Perandoria”.