Ali Ahmeti uron mësuesit, prindërit dhe nxënësit për fillimvitin shkollor

Shpërndaje

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti, ka uruar të gjithë pjesëmarrësit në procesin arsimor për fillimin e vitit shkollor.

“Të nderuar mësimdhënës, të çmuar prindër dhe shumë të dashur nxënës, kam kënaqësinë e veçantë t’ju uroj fillimin e vitit shkollor me uratat më të sinqerta dhe dashamirëse për një vit të mbarë përplot me suksese dhe të përcjellura me shëndet. Investimi në kushte më të mira në çerdhe, shkollat fillore, të mesme, universitetet si dhe në rritjen e standardit dhe përkujdesjes për mësimdhënësit vijon të jetë përpjekje e jona e vazhdueshme dhe e pandalshme për arsye se arsimi, brezat e rinjë dhe ardhmëria e tyre, janë prioriteti ynë absolut dhe i pakompromistë. Paçi vit të jashtëzakontë dhe të bëni krenar për sukseset e juaja.” shkruan Ahmeti në uratën e tij.