Zjarr i madh në Katllanovë (Video)

Shpërndaje

Një zjarr i madh ka kaplaur një pjesë të malit në Katllanovë afër magjistrales Shkup – Veles, me çka është përhapur tym i denur madje deri në magjistrale.

Ekipe të Brigadës për mbrojtje nga zjarret e Qytetit të Shkupit janë në terren dhe, siç kanë deklaruar, po punohet në shuarjen e zjarrit që i njejti të mos përhapet nëpër shtëpitë përreth dhe pompa e benzinës që gjendet aty afër.

VIDEO