Humanisti Kastrati në mes të Shkupit dhuron banesë, politikanët shqiptarë veç tregojnë pallavra dhe premtime boshe mbi 20 vite

Shpërndaje

Humanisti Halil Kastrati vjen nga Kosova dhe dhuron banesë në mes të Shkupit, kurse politikanët shqiptarë veç tregojnë pallavra, rrena dhe premtime boshe për mbi 20 vite, transmeton ALBAZONE MEDIA.

Postimi i plotë i Kastratit në facebook: