Tayna: Pushimet e nxehta për mua sapo kanë filluar (Foto)

Shpërndaje

Tayna është një ndër këngëtaret më të suksesshme të kësaj sezone verore duke mbajtur disa koncerte.

Këngëtarja ka sjell gjatë këtij viti një numër të madh të këngëve, të cilat i sollën edhe perfomanca të mëdha gjatë gjithë verës.

Duket se edhe angazhimet e shumta e kanë bërë të veten dhe se bukuroshja ka nisur pushimet e vonshme verore, por më së të merituara.

FOTO