Tre veprimtarë të hershëm të çështjes kombëtare aderuan në Lëvizjen Vetëvendosje

Shpërndaje

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, i ka prezantuar aderimet më të reja në partinë e tij.Kurti ka bërë të ditur se Agim Jahja Polloshka, Abdyl Zhaveli dhe Rexhep Elezaj iu bashkangjitën radhëve të Lëvizjes Vetëvendosje.Ai ka treguar shkurtazi biografinë e secilit.