Kjo është madhështore, ja si pritet Ziadin Sela në Zvicër (Video)

Shpërndaje

Ziadin Sela bashk me Afrim Gashin sonte po qëndrojnë në Wintetur të Zvicrrës për tu takuar me bashkatdhetarët tanë.

Pritje e këtillë ska ndodhë asnjëherë më parë,është për tu habitur numri i madhë dhe interesi i jashtzakonshëm që ptpoegon diaspora për zgjedhjet e 12 prillit.

Një interesim i këtillë ka pasur vetëm në fillim vitet e 90-ta.

Definitivisht ky është paralajmërim i ndryshimit të madhë që do të ndodhë më 12 prill.