Arjanit Hoxha: Koalicioni LSDM-BESA do të fitojë mbi 61 mandate

Shpërndaje

Sekretari gjeneral i Lëvizjes Besa sot në konferencë deklaroi se koalicioni LSDM-BESA do të fitojë mbi 61 deputetë dhe do jetë koalicion fitues.

Hoxha shtoi se Besa do të jetë partner i barabartë i koalicionit konform kornizës së marveshjes së nënshkruar mes dy liderëve të subjekteve përkatëse.