BESA pritet fuqishëm në Strugë (Foto)

Shpërndaje

Sonte Lëvizja BESA ka vizituar Strugën, Ohrin dhe Dibrën, ku ka bashkëbiseduar me qytetarët e kësaj zone.

Ajo që shihet është pritja masovike e BESËS në Strugë, duke shprehur interesim të madh për të ndëgjuar platformën dhe planin e Besës për zgjedhjet e 12 prillit dhe për qeverisjen e ardhshme.