Kimete Berisha: LDK është indiferente ndaj vdekjes

Shpërndaje

Shkruan: Kimete Berisha

LDK është indiferente ndaj vdekjes.

1. Njoh shumë vajza e gra që janë më pak të ditura se unë por i kanë punët njëqind herë më mirë se unë.
Pse ndodh kjo?
Sepse, dija është e padobishme, dija është përvojë ‘e huaj’, që ty kurrë nuk të hyn në punë.

Pse s’të hyn në punë dija e ‘huaj’?
Sepse, ‘dy herë nuk mund të hysh në të njejtin lum’, për shembull nuk mund të sillesh ti sot si Alexander Severus, perandori romak që e mbajti pushtetin 14-të vjet, deri në momentin kur populli e kuptoi se komandohet nga nana e tij, ia mori inat dhe ushtaraku mori fund në moshën 27-të vjeçare.

Një tip i tillë, një ‘djalë i nanës’ sot do të ishte fenomen dhe lider simpatik.

Por, fati i askujt nuk imitohet, nuk kopjohet.
Secili fat është një dhe i veçantë.

Postimi i plotë: