KSHZ-ja tërheq shortin: PDSH nr.1, koalicioni LSDM-BESA nr.3, koalicioni ASH-AAA nr.5, BDl nr.9 dhe VMRO nr.14

Shpërndaje

Pavarësisht faktit që zgjedhjet parlamentare u shtynë për afat të pacaktuar pas marrëveshjes së liderëve për shkak të virusit, Covid 19, Komisioni Shtetërorë i Zgjedhjeve, (KSHZ) gjatë ditës ka tërhequr shortin e numrave të subjekteve politike në fletëvotime.

Pas tërheqjes së shortit, PDSH nr.1, koalicioni LSDM-BESA nr.3, koalicioni ASH-AAA nr.5, BDl nr.9 dhe VMRO nr.14

LISTA: