Koalicioni LSDM-BESA / Bartësit e njësive zgjedhore: Zaev-4, Kasami-6, Shekerinska-5, Dimitrov-1, Spasovski-2, Nikollovski-3

Shpërndaje

Kongresi i 24-të i LSDM-së i solli vendimet , që me parë u miratuan edhe prej kryesisë qendore.

E miratoi programën “Mundet”! (Mozhe!) Si program parazgjejdorë, raporton TV21.

Përpos asaj kryetari i partisë ka kumtuar edhe emrat e bartësave që sipas tij do ket një risi. I pari dhe i dyti në listë janë tandem, një mashkull dhe një femër.

Emrat zyrtarë:

Njësia Zgjedhore 1

1. NIKOLLA DIMITROV, 2. MILLA CAROVSKA.

Njësia zgjedhore 2

1. OLIVER SPASOVSKI, 2 SANJA LUKAREVSKA.

Njësia zgjedhore 3

1. LUPÇO NIKOLLOVSKI, 2 SHAPHANSKI.

Njësia zgjedhore 4

1. ZORAN ZAEV, 2.SONJA MIRAKOVSKA.

Njësia zgjedhore 5

1. RADMILLA SHEKERINSKA, 2. JOVAN MITREVSKI.

Njësia zgjedhore 6

1. BILALL KASAMI, 2. FANICA NIKOLLOVSKA.