Komuna e Skenderajt ndan 139 mijë euro për luftimin e korona virusit

Shpërndaje

Në mbledhjen urgjente të Kuvendit Komunal, është miratuar propozim vendimi im për bartjen e mjeteve financiare për menaxhimin e situatës së krijuar nga virusi COVID-19.

Më anë të këtij vendimi kemi vënë në dispozicion 139 mijë euro të bartura nga Drejtoria e Urbanizmit, mjete këto që do të shfrytëzohen për mbulimin e kërkesave dhe nevojave të Shtabit Emergjent të Skenderajt me saktësisht për menaxhimin e situatës së krijuar nga ky virus, duke përfshirë këtu furnizimin me barna ose përkrahjen për rastet sociale.

Në këtë seancë kërkova nga anëtarët e Kuvendit Komunal, që të propozojnë tre anëtar për tu bërë pjesë e punës së Shtabit Emergjent dhe tre anëtar të tjerë për Komisionin për monitorim të mjeteve të ndara.

Informova asamblistët e Kuvendit Komunal, për hapat që ka ndërmarrë komuna për parandalimin e infektimit me virusin COVID-19, duke përfshirë anulimin e seancave të Kuvendit Komunal si dhe në koordinim me OVL-UÇK, anulimin e të gjitha aktiviteteve përkujtimore për dëshmorët dhe martirët e Skenderajt.

Postimi i plotë: