Melikije Halimi: Haraçina po ndryshon, kjo i gëzon pa masë të gjithë banorët! (Foto)

Shpërndaje

Kryetarja e komunës së Haraçinës Milikije Halimi. Thotë se po bëhen përpjekje maksimale që të njëjtat të përmbajnë standardet më të larta kualitative. Sipas Halimit Haraçina po ndryshon.

“Haracina po ndryshon! Kjo i gezon pa mase te gjithe banoret!

Punet e 40 viteve te kaluara, po i zgjidhim per gjysem mandati sa jemi ne komune!

E kuptojme qe kjo arritje i pengon dashakqinjve!

Nje dege, apo me mire “nje rrem se nuk eshte as dege” e nje partie te vogel, paska reagu ne “mjegull”. Ata nuk jane ne gjendje ta kuptojne dallimin e “faqes zyrtare te Komunes” dhe “rrjeteve sociale”, sic eshte fcb. Kur ta bani dallimin, kur te shihni sa adresa ne fcb jane me ate emer, kur t’i mesoni keto ceshtje bazike, atehere mund te reagoni.
Haracina e para!”

Sipas kryetarës të komunës së Haraçinës, puna që nuk është bërë në mandatet e kalura po bëhet për gjysëm mandati.