Motrat Mustafa publikojnë këngën “Shoqja si motër”

Shpërndaje

Motrat Mustafa vazhdojnë të dallohen me projektet muzikore, duke prekur gjithmonë zemrat e shumë njerëzve me tekstet që kanë.

Edhe këtë herë ato kanë goditur me një këngë dedikuar femrave, konkretisht shoqeve, shkruan “Kosovarja”.

Me një tekst të veçantë dhe aq mirë të renditura me shprehje Motrat Mustafa publikojnë këngën ‘Shoqja si motër’.

Po ashtu, rëndësi të veçantë këngëtaret në fjalë i kushtojnë rëndësi të madhe edhe paraqitjet fizike duke shkëlqyer në çdo imazh.