“S’ka gjumë për Kurtin”, Qeveria e tij miraton Pakon Emergjente Fiskale, ja të gjithë përfituesit

Shpërndaje

Qeveria në detyrë e Kosovës ka miratuar Pakon Emergjente Fiskale nga e cila pritet të mbështeten bizneset, penzionerët, anëtarët e skemave sociale, komunat dhe pagesa shtesë për punëtorët e administratës shtetërore.

Mjetet për financimin e pakos emergjente, Qeveria në detyrë synon që t’i sigurojë përmes kredisë në institucionet financiare ndërkombëtare dhe emetimit të letrave me vlerë.Propozim vendimi është votuar në Qeverinë e Kosovës.

Këtu është propozim-vendimi i plotë i Qeverisë: